Wat zijn de regels?

 1. Je ziet alleen de keuze van de andere deelnemers voor de huidige speelronde nadat de deadline voor de huidige speelronde verstreken is.
 2. Je moet iedere speelronde je keuze op tijd doorgeven! – De deadline is 1 uur voor aftrap van de eerste wedstrijd van de huidige speelronde. Heb je je keuze al doorgegeven en wil je deze aanpassen dan kan dat alleen voor deadline.
 3. Een club kan maar 1x gekozen worden gedurende de gehele poule.
 4. Speelrondes starten meestal in het weekend, maar het is ook mogelijk dat de speelronde doordeweeks start. Let dus goed op de deadline!
 5. Als de wedstrijd van je gekozen team verplaatst wordt nadat de deadline verstreken is, dan heb je geluk: je gaat door naar de volgende ronde!
 6. Als de wedstrijd van je gekozen team verplaatst wordt voordat de deadline verstreken is, dan moet je zelf een andere team kiezen!
 7. Als je geen keuze hebt gemaakt voordat de deadline verstreken is dan krijg je automatisch de club toegewezen die onderaan staat in de competitie. Houdt de deadlines dus in de gaten! – Om jullie hier bij te helpen zullen we aan het begin van iedere speelronde per mail een reminder sturen naar alle deelnemers.
 8. Als alle overgebleven spelers in dezelfde speelronde uitgeschakeld worden, dan zijn er meerdere winnaars.
 9. Mochten er problemen voorkomen tijdens de poule dan kan de beheerder van de poule contact met ons opnemen om samen tot een oplossing te komen.
 10. De beheerder van een poule bepaald het speltype. mocht er om een prijs gespeeld worden dan is de beheerder er voor verantwoordelijk dat de winnaar zijn/haar prijs ontvangt.

  Tip: maak een whatsapp group aan voor alle deelnemers zodat je makkelijk een betaalverzoek kan sturen.