Wil je jouw eigen unieke voetbalpoule aanmaken voor de Eredivisie?

Er zijn honderden websites waar je een traditionele voetbalpoule kan aanmaken, voor de Eredivisie. Wij doen het net even anders.  lastmanstandingcompetitie is namelijk de Battle Royale variant op de voetbalpoules waarbij je elke speelrode een team kiest waarvan jij denkt dat deze wint. 

Je kan jouw eigen voetbalpoule voor de Eredivisie aanmaken door eerst een account aan te maken en vervolgens een voetbalpoule aan te maken. Het is mogelijk om jouw vrienden en familie uit te nodigen voor deze voetbalpoule. Meer informatie over het aanmaken voor een voetbalpoule voor de Eredivisie is terug te lezen op deze pagina.

Word jij de Last Man Standing?

In een Battle Royale gaat het erom dat er 1 speler overblijft. Zo ook in onze Eredivisie Voetbalpoule. De voetbalpoule kan daarom al na 1 speelronde voorbij zijn maar het kan ook een 18 speelrondes duren al is dat wel heel moeilijk want je keuzes worden steeds moeilijker!

Aan het begin van jouw voetbalpoule voor de Eredivisie kun je namelijk nog alle teams kiezen. Kies jij de 1e ronde voor Ajax en Ajax wint? Dan kun je de daarop volgende rondes Ajax niet meer kiezen! Kies dus verstandig! 

Wat maakt Last Man Standing uniek ?

  1. Last man standing competitie is geheel gratis te spelen
  2. Er is geen limiet aan het aantal spelers
  3. Bepaal zelf in welke speelronde van de eredivisiejawel jouw voetbalpoule start
  4. Speel mee via je browser of onze iOS & Android app